
Δείτε πώς οι τεχνολογίες ψύξης και ψύξης μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες και να αυξήσετε την παραγωγικότητα των λειτουργιών αρτοποιίας σας

Από το ψωμί και τα κουλούρια μέχρι τα κέικ και τα μπισκότα και τα αρτοσκευάσματα και τις πίτες, ο τομέας της αρτοποιίας παρουσιάζει ένα πολύ διαφορετικό σύνολο προκλήσεων αποθήκευσης, επεξεργασίας και χειρισμού.
Ο έλεγχος της θερμοκρασίας αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, ειδικά καθώς τα αρτοποιεία βασίζονται όλο και περισσότερο σε έτοιμα μείγματα και κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης. Όχι μόνο αυτές οι τάσεις "απόψυξης και σερβιρίσματος" και parbaked ικανοποιούν την αυξανόμενη ζήτηση για τρόφιμα ευκολίας, αλλά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας ψησίματος.
Για να καλύψουμε τις ανάγκες ελέγχου θερμοκρασίας σε όλα τα στάδια αποθήκευσης, ανάμιξης και συσκευασίας, έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών ψύξης, κατάψυξης και αδρανοποίησης. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στις τεχνολογίες συσκευασίας τροποποιημένης ατμόσφαιρας για να απλοποιήσετε τη συσκευασία και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής. Και μόλις τα προϊόντα αρτοποιίας σας είναι έτοιμα για αποστολή, οι λύσεις ψύξης κρυογονικής διανομής προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα συμβατικά μηχανικά συστήματα.

Δείτε πώς οι τεχνολογίες ψύξης και ψύξης μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες και να αυξήσετε την παραγωγικότητα των λειτουργιών αρτοποιίας σας

Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής και βελτιστοποιήστε την επεξεργασία των προϊόντων αρτοποιίας με καινοτόμες τεχνολογίες κατάψυξης για κατάψυξη κρούστας και πολλά άλλα

Συνεργαστείτε με τους ειδικούς τροφίμων μας για να αναπτύξετε το μείγμα τροποποιημένης ατμόσφαιρας που ταιριάζει καλύτερα στην παράταση της διάρκειας ζωής των προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σας

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φέρετε την πλήρη γεύση, το άρωμα και τη φρεσκάδα των αρτοσκευασμάτων σας, των κέικ κρέμας και άλλων νόστιμων λιχουδιών από το φούρνο στο κατάστημα

Αφήστε τους ειδικούς τροφίμων στα κέντρα δοκιμών και F&D να σας βοηθήσουν να επιλέξετε, να διαμορφώσετε το μέγεθος και να αναπτύξετε τα συστήματα και τις τεχνολογίες εφαρμογών που χρειάζεστε