Ισχύς ταχείας κατάψυξης κρυογονικών αερίων
Κατάψυξη έτοιμων τροφίμων

Βελτιστοποίηση της προετοιμασίας και συντήρησης των έτοιμων τροφίμων
Με παρασκευασμένα τρόφιμα πολλαπλών συστατικών και ευκολίας, κάθε συστατικό μπορεί να έχει το δικό του πρωτόκολλο θερμοκρασίας. Με βάση την τεράστια τεχνογνωσία μας και τις μακροχρόνιες σχέσεις μας με πελάτες στη βιομηχανία τροφίμων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καθορίσετε πώς θα λειτουργεί το προϊόν πολλαπλών συστατικών σας όταν καταψύχεται και να βελτιστοποιήσετε την προετοιμασία των τροφίμων ευκολίας και τροφοδοσίας με τεχνολογίες κρυογονικής κατάψυξης.
Σε γενικές γραμμές, τα κρυογονικά κατεψυγμένα παρασκευασμένα τρόφιμα έχουν πιο επιθυμητή εμφάνιση και καλύτερη κατακράτηση υγρασίας. Οι καταψύκτες CRYOLINE σας βοηθούν να διατηρήσετε την ποιότητα και να μειώσετε τον κίνδυνο μόλυνσης κατά το χειρισμό ευαίσθητων τροφίμων, όπως έτοιμα γεύματα, πίτσες, κακοποιημένα και τηγανητά προϊόντα, επικαλυμμένα προϊόντα και σάλτσες. Επιπλέον, η τεχνολογία ταχείας κατάψυξης σας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία παραγωγής. Τα συστατικά IQF (Individually Quick Frozen) μπορούν να συνδυαστούν στην τελική συσκευασία ή να παραχθούν και να συσκευαστούν ξεχωριστά για ατομική διανομή στον τελικό καταναλωτή.
Η οικογένεια CRYOLINE σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μοντέλων για να υποστηρίξετε σχεδόν όλες τις απαιτήσεις επεξεργασίας, απόδοσης και αποτυπώματος. Οι καταψύκτες μας χρησιμοποιούν είτε υγρό άζωτο (LIN) είτε υγρό αέριο διοξείδιο του άνθρακα (LIC) ως κρυογόνο. Οι καταψύκτες CRYOLINE αναπτύσσονται επίσης με επιτυχία σε χαμηλότερες θερμοκρασίες για κατάντη επεξεργασία, επιτρέποντάς σας, για παράδειγμα, να προσθέσετε προστατευτικές επιστρώσεις και υαλοπίνακες.