Ψυκτική ισχύς κρυογονικών αερίων
Ψύξη φρούτων και λαχανικών

Ενίσχυση της επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών
Είτε πρόκειται για φρεσκοκομμένα προϊόντα είτε για έτοιμες σαλάτες, τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά είναι ευαίσθητα και απαιτούν υγιεινό, ήπιο χειρισμό κατά τη συγκομιδή, την αποθήκευση, την προετοιμασία, τη συσκευασία και τη διανομή. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας στα περισσότερα στάδια της μετασυλλεκτικής ροής επεξεργασίας.
Τα κρυογονικά διαλύματα ψύξης ACCU-CHILL χρησιμοποιούν διοξείδιο του άνθρακα ή αέρια αζώτου για να μειώσουν γρήγορα τη θερμοκρασία των φρέσκων προϊόντων, είτε για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα για κατάντη επεξεργασία είτε για να διατηρήσουν τα τρόφιμα αναστέλλοντας την ανάπτυξη βακτηρίων. Ειδικά στην περίπτωση πιο ευαίσθητων προϊόντων, η ταχεία ψύξη μπορεί να σταθεροποιήσει τα φρούτα και τα λαχανικά, ώστε να μπορούν να κοπούν και να μεριδοποιηθούν καθαρά - με λιγότερες ζημιές. Η ψύξη μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την παραγωγικότητα.